Proba 6 SuperBlog: Turist în București, oaspete la Residence Hotels

0
16

Proba 6 SuperBlog: Turist în București, oaspete la Residence Hotels.

Pisicuță pis pis pis, te-am visat azi-noapte-n vis, te spălai, te pieptănai, fundă roșie-ți puneai și la SPA tu te duceai. Doamne, mândră mai erai.

Ups, iar am luat-o pe arătură. Dar știind că această probă va fi jurizată de O Pisică Neagră, adică de Georgiana Mihăilă, PR Specialist la Residence Hotels, mi-am dat voie să scriu această introducere. Dacă nu o cunoașteți pe Georgiana, nu-i nimic, o să vă spun eu câteva cuvinte despre ea. Deosebit de frumoasă, incredibil de inteligentă (mai rar combinația asta), puternică și demnă, muncitoare și ambițioasă, corectă, creativă și cu un simț estetic dat naibii. Șofează și e și fană BUG Mafia. Nu tot ce scriu eu aici este relevant, însă ideea e următoare, cred cu tărie că o să jurizeze impecabil proba Turist în București, oaspete la Residence Hotels.

Puteți sta liniștiți, Georgianei nu o să îi scape nimic – nici aspectele pozitive ale articolelor voastre, dar nici aspectele negative. Nu știu dacă poate fi impresionată ușor, dar cred că dacă veți împleti creativitatea cu documentare, veți reuși să-i atingeți mintea și sufletul. Chiar dacă acum reprezintă lanțul de botique-hoteluri Residence Hotels, să nu uităm că Georgiană Mihăilă este o Pisică Neagră, este blogger și face parte din comunitatea SuperBlog de vreo 2 ani. Așadar, nici dacă v-ați fi ales singuri membrii juriului nu ați fi nimerit mai bine.

Enunțul probei spune așa: În cadrul acestei probe vei fi oaspetele nostru! Imaginează-țu că ești turist (sosit în București din provincie sau străinătate) și ești oaspete al unui Hotel Residence situat central (Arc de Triomphe sau Domenii Plaza). Povestește-ne despre această experiență, menționând ce ți-a plăcut la noi cel mai mult (cazare, SPA, etc.). Ai libertatea de a alege dacă ești turist venit în vacanță sau în interes de serviciu ( la un eveniment corporate).

Așadar, pentru început trebuie să stabilești ce fel de oaspete ești – venit din provincie sau din străinătate – la care hotel te cazezi – Arc de Triomphe sau Domenii Plaza – și dacă ești venit în vacanță sau în interes de serviciu.

Dacă ai stabilit aceste trei aspecte clare, îți poți construi articolul FIX CUM VREI TU, însă fiind un blogger creativ, punctând într-o poveste care să ne lase cu gura căscată calitățile hotelului și serviciile extraordinare oferite de Residence Hotels. Dacă aș fi participat la SuperBlog, nu aș fi neglijat povestea în sine și nici esența articolului, ba chiar le-aș fi manipulat astfel încât să scot în evidență cât aș fi putut eu de interesant și suprinzător experiența trăită, calitățile hotelului, serviciile senzaționale și virtuțile personalului.

Am văzut o mulțime de poze cu cele două hoteluri și, credeți-mă, aveți liber la visare. Fie că vă imaginați un weekend romantic, o escapadă, un team building, o nebunie în doi, un eveniment corporate sau un eveniment privat, cu siguranță aveți toate datele și detaliile necesare pentru a crea un articol senzațional. Puteți. Aveți cu ce. Ideea de boutique-hotel ar trebui să vă inspire. Dacă nu știți ce înseamnă termenul „butique-hotel”, documentați-vă.

Iubesc Bucureștiul și-mi plac la nebunie hotelurile. Am o slăbiciune pentru băi și toalete (râd), sunt atentă la toate detaliile și întotdeauna încerc să judec și să simt un hotel dincolo de ceea ce pot percepe cu ochiul liber. Aș fi fost un turist din provincie și aș fi ales Hotelul Arc de Triomphe. Aș fi fost un oaspete comod căruia îi place să aibă totul la botul calului, ca să spun așa. Cu siguranță aș fi încercat să personalizez serviciile pentru a-mi îndeplini misiunea, nevoia inimii, capriciul minții.

Nu știu dacă ar fi fost o vacanță sau o ședere în interes de serviciu, vă las pe voi să stabiliți acest aspect, însă motivul pentru care aș fi fugit de nebună din Buzău și mi-aș fi oprit sufletul aici ar fi fost pentru a scrie o carte-fulger, un roman-fluviu. O carte pe care acasă și nicăieri în lume nu aș fi reușit să o scriu. Pentru că doar aici, într-o altă lume, respirând aerul Bucureștiului, aș fi putut să scriu romanul-vieții. Cel pe care mă chinui să-l încep și să-l termin de un an. Poate că aș fi trăit aventura vieții mele sau poate că m-aș fi reîntâlnit dragostea inimii. Cert este că acest hotel are puterea de a trezi în mine latura creativă, iar proba mi se pare de vis.

Imaginația poate atinge cote nebănuite! 😀

Documentarea este importantă, așa că încercați să folosiți toate sursele de informare recomandate. Aveți de inserat OBLIGATORIU doar 2 link-uri, 2 cuvinte cheie, 3 imagini din sursele de informare recomandate, plus sigla Residence Hotels. Articolul trebuie să aibă minimum 400 de cuvinte și n-ar strica dacă ați da tag pe Facebook (Residence Hotels) și pe Twitter (@residencehotels).

Contează documentarea, creativitatea și originalitatea, respectarea temei, fluența și coerența textului, precum și corectitudinea gramaticală și respectarea cerințelor tehnice.

Este o probă frumoasă la care puteți lua note mari! Bucurați-vă de ea!

residence-hotels

P.S. Abia aștept să mă cazez la acest hotel! 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here